+(373) 7906 43 88

Despre noi

Transport marfă

Logo_Colour

Echipa noastra este formata din specialisti calificati bazati pe multi ani de experienta si cunostinte profesionale aprofundate in toate sectoarele transportului de marfa, logistica completa si lantul de aprovizionare. Suntem eficienți, pragmatici, înțelegători și sinceri.

Transportăm oriunde în Europa cu camioane moderne, șoferi cu experiență și costuri optime.

Răspundem individual și flexibil la nevoile și interesele companiei dvs. și la schimbările actuale ale pieței. Vă putem oferi servicii de calitate în domeniul transportului rutier, și anume:

 Transport internațional
Marfă rutieră – FTL (camion complet)
Groupage – LTL
Transport de mărfuri periculoase. Transport de marfă ADR.

Toate transporturile efectuate de InterArsiTrans sunt asigurate, reglementate de convenția internațională CMR și sunt monitorizate cu atenție de către personalul nostru pentru a se asigura că programele de timp sunt respectate și mărfurile sunt livrate la destinație la un moment specificat.

Pentru a vă convinge, puteți studia serviciile de transport pe care le oferim sau ne puteți contacta pentru a ne informa despre nevoile de transport ale companiei dvs.

În plus, dezvoltăm soluții de transport și logistică specifice domeniilor de afaceri ale clientului, care asigură legătura perfectă între procesele de producție, comerciale și de transport.

Soluțiile noastre cresc eficiența și reduc costurile pe care clienții noștri le suportă, ceea ce le oferă un avantaj competitiv decisiv – poate datorită strategiei lor, mulți ani de experiență și a unei echipe puternice.

Suntem și distribuitori oficiali ai reactivilor AdBlue. Puteți afla mai multe despre acest lucru pe site-ul web: